Ισπανία

«Ψάχνεται για Μπακασέτα η Βαλένθια»

Ο Τάσος Μπακασέτας διανύει ακόμα μία εξαιρετική σεζόν με την Τράμπζονσπορ, με αποτέλεσμα ισπανικά δημοσιεύματα να τον εμπλέκουν με τη Βαλένθια, που ψάχνει στην αγορά για μεσοεπιθετικό.

Το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων φαίνεται πως προσελκύει ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας διανύει ακόμη μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, έχοντας εξελιχθεί σε ηγέτη της τουρκικής ομάδας, με τα κατορθώματά του να μην περνούν απαρατήρητα.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Relevo, στο παιχνίδι για την απόκτησή του φαίνεται πως μπαίνει και Βαλένθια, ειδικά στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Φλόριαν Γκρίλιτς του Άγιαξ. Αυτός είναι ο κύριος στόχος των «νυχτερίδων», αλλά μάλλον δεν είναι εύκολο να γίνει η μεταγραφή, η οποία παραλίγο να προχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, όμως κατέρρευσε.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο μυαλό των ανθρώπων της Βαλένθια υπάρχει το όνομα του Μπακασέτα, ως δεύτερη επιλογή.

Μάλιστα, είναι πιθανό η πρόταση των Ισπανών στους Τούρκους για τον 29χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό να είναι για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και να υπάρχει στη συμφωνία οψιόν για την αγορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x