Γενικά

Ανακοίνωση Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα: «Έχει οίδημα στο γόνατο, θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική»

Η Τράμπζονσπορ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Μπακασέτα, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μπεσίκτας, ενημερώνοντας πως ο Έλληνας διεθνής έχει οίδημα στο γόνατο και θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική.

Ένα οίδημα στο δεξί του γόνατο έχει υποστεί ο Τάσος Μπακασέτας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, με την Τράμπζονσπορ να ανακοινώνει πως ο Έλληνας διεθνής θα υποβληθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του ήταν αποτέλεσμα, θυμίζουμε, του σκληρού τάκλιν από τον Γκεζάλ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.

Στην ενημέρωσή του ο τουρκικός σύλλογος ανέφερε πως ο αρχηγός της Ελλάδας έχει ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία, αλλά θα χρειαστεί και νέα μαγνητική, προκειμένου να επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με χθεσινό (7/11) δημοσίευμα του Τούρκου ρεπόρτερ της Fanatik, Γκοκμέν Οζκάν, ο Μπακασέτας θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Μπακασέτας είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι με το Κόσοβο (14/11) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Από την αναμέτρηση με την Ισπανία (11/11) θα απουσιάσει ούτως ή άλλως, καθώς είναι τιμωρημένος, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x