Γενικά

Ρεκόρ καριέρας σε γκολ για τον Μπακασέτα

Ο άσος της Τράμπζονσπορ έφτασε ήδη στον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει σε μια σεζόν στην καριέρα του.

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε ακόμα μια φορά με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ στην ήττα (3-1) από την πρώην ομάδα του Αλάνιασπορ, φτάνοντας τα 5 γκολ σε 8 αγώνες με την ομάδα της Τραπεζούντας. Προσθέτοντας τα 7 γκολ που είχε πετύχει στη φετινή Super Lig Τουρκίας με την Αλάνιασπορ έφτασε τα 12 συνολικά, επίδοση που συνιστά ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν στην καριέρα του 27χρονου, όπως σημείωσε η τουρκική «Μilliyet».

Το προηγούμενο ρεκόρ του κρατούσε από τη σεζόν 2015-2016 του ελληνικού πρωταθλήματος, όταν με την φανέλα του Πανιωνίου είχε σκοράρει 11 φορές. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία στις 3 χρονιές που αγωνίστηκε με τα χρώματά της δεν ξεπέρασε σε κάποια σεζόν τα 6 γκολ στην Super League (τα πέτυχε την χρονιά 2017-18 που οι ''κιτρινόμαυροι'' κατέκτησαν το πρωτάθλημα).

Με την φόρα που έχει πάρει άλλωστε ο Μπακασέτας, έχοντας πετύχει τα 5 από τα 8 τελευταία γκολ της Τράμπζονσπορ, και με 13 αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του τουρκικού πρωταθλήματος, είναι πολύ πιθανό να δούμε αρκετά ακόμα τέρματά του τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x