Γενικά

Μπάκουλας: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα και τα όσα ζούμε»

Διαβάστε δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση της U19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για την προημιτελική φάση του Youth League!

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της U19 του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Youth League, έκαναν τρεις εκ των πρωταγωνιστών στον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων».

Αρχικά, ο Σταύρος Πνευμονίδης χαρακτήρισε τεράστια την πρόκριση, η οποία ήρθε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, τονίζοντας ότι: «Είναι μία τεράστια πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Δείχνουμε όμως και εμείς τι σύλλογος είμαστε και ότι ο Ολυμπιακός έχει τεράστια εμπειρία και πρόσφατα μάλιστα ο σύλλογος έκλεισε τα 99 χρόνια ζωής. Τώρα πλέον ανυπομονούμε για το Final 4 και φυσικά σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα που διεκδικούμε.

Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, ενώ ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας και πειθαρχημένοι στο πλάνο που μας είχε ζητήσει ο προπονητής να εφαρμόσουμε. Αφιερώνω την πρόκριση στον μπαμπά μου»
.

Από πλευράς του, ο Νεκτάριος Αλαφάκης εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για τη μεγάλη νίκη, αναφέροντας «Είμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για τη νίκη και την πρόκριση που καταφέραμε και πήραμε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε στη Μόναχο και μας στήριξε και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους την πρόκριση αυτή. Αυτήν την πρόκριση την αφιερώνουμε στα 99 χρόνια του Ολυμπιακού μας».

Τέλος, ο Φάνης Μπάκουλας χαρακτήρισε απίστευτο το συναίσθημα μετά τον θρίαμβο, αφιερώνοντας τη νίκη στην οικογένειά του και τονίζοντας: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα και τα όσα ζούμε. Πιστεύω το κλειδί ήταν η πειθαρχία στο παιχνίδι μας, γιατί δεχτήκαμε πίεση σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού από τον αντίπαλό μας. Όμως τις αντεπιθέσεις που δημιουργήσαμε καταφέραμε να τις κάνουμε γκολ και έτσι να πάρουμε αυτήν τη μεγάλη πρόκριση. Αφιερώνω τη νίκη που πήραμε στην οικογένειά μου, στον προπονητή που με είχε παίκτη σε μικρή ηλικία στην πρώτη ομάδα που ξεκίνησα και ήρθε μέχρι τη Γερμανία για να με δει στον προημιτελικό με την Μπάγερν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x