Γαλλία

Μπαλοτέλι: «Κανένα ρίσκο για τη Νις η απόκτησή μου»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει ακόμα μία… τελευταία ευκαιρία για να αναστήσει την καριέρα του και να αποδώσει βάσει της αξίας του και όπως δήλωσε και ο ίδιος, η Νις θα δικαιωθεί για την εμπιστοσύνη της.

Μπορεί να έχει κάνει ελάχιστα στην καριέρα του ή τουλάχιστον πολύ λίγα από όσα αρμόζει στο ταλέντο του, αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι μια κατηγορία μόνος του συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γύρω του με κάθε του δήλωση.

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για πρώτη φορά στα γαλλικά ΜΜΕ με αφορμή τη συμφωνία του με τη Νις και απάντησε σε όσους θεωρούν ότι ο γαλλικός σύλλογος ρισκάρει πολύ με την απόκτησή του.

«Η καριέρα μου και ό,τι έχω κάνει, είναι τελείως διαφορετικά από όσα έχει γράψει ο Τύπος. Για μένα δεν αποτελώ ένα ρίσκο. Είχα θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά ρίσκο; Όχι! Η απόφασή μου έχει απόλυτα ποδοσφαιρική λογική. Η προτεραιότητά μου ήταν να παίξω. Μίλησα στον προπονητή και πραγματικά με ήθελε. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλή. Αυτό είναι όλο», είπε ο Ιταλός επιθετικός που μένει να επιβεβαιώσει τα δικά του λεγόμενα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x