Ελλάδα

Μπαλτάκος: Δεν μπαίνω σε προσωπική αντιπαράθεση - Αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω το ρυθμό μου

Ο Τάκης Μπαλτάκος τοποθετήθηκε για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τονίζει ότι θα απαντήσει θεσμικά στις όποιες επιθέσεις γίνονται και πως, στο τέλος, θα κερδίσει αυτός!

Σε θεσμικό επίπεδο θα είναι οι απαντήσεις που θα δώσει ο Τάκης Μπαλτάκος στις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και κατ’ επέκταση η ΕΠΟ, όπως έγινε σήμερα γνωστό μέσω δήλωσής του.

Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας παράλληλα να επισημαίνει με νόημα ότι θα επιβάλλει τον ρυθμό, αφού όποιος το καταφέρνει αυτό, συνήθως κερδίζει στο τέλος.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση:
«Σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου. Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x