Ιταλία

Η Μπάρι λύγισε τη Σουντιρόλ και προκρίθηκε στους τελικούς ανόδου στη Serie A!

Η Μπάρι δεν μάσησε από την αποβολή του Ρίτσι, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς με τον Μπενεντέτι και χάρη στο καλύτερο πλασάρισμά της στη βαθμολογία έριξε στο… καναβάτσο τη Σουντιρόλ.

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην Serie A ήρθε η Μπάρι! Ο ιστορικός σύλλογος επικράτησε 1-0 της Σουντιρόλ στο… καυτό «Σαν Νίκολα» που είχε 50 χιλ. οπαδούς και πήρε την πρόκριση στους τελικούς ανόδου.

Διότι μπορεί να είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, αλλά στην ισοβαθμία στη Serie B υπερισχύει το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με την Μπάρι να έχει τερματίσει 3η και να πετάει εκτός της Σουντιρόλ που είχε βγει 6η.

Πλέον, περιμένει να μάθει αντίπαλο από το Κάλιαρι-Πάρμα, όπου σε διπλούς τελικούς θα διεκδικήσει την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία μετά το 2011.

Η Μπάρι είχε τον απόλυτο έλεγχο και πίεζε ασφυκτικά στο πρώτο μέρος, αλλά είδε τον Ρίτσι να τραβάει έναν αντίπαλό του και να αποβάλλεται στο 45’+3’ με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν με παίκτη λιγότερο και το πράγμα να… ζορίζει! Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μισέλε Μινιάνι δεν μάσησε από το αριθμητικό της μειονέκτημα, συνέχιζε να πατάει καλύτερα και εν τέλει δικαιώθηκε για την επιμονή της αφού στο 70ο λεπτό ο Μπενεντέτι σκόραρε και έβαλε… φωτιά στο «Σαν Νίκολα».





Με το σκορ στο 1-0 η Μπάρι άρχισε να παίζει με τον χρόνο, με την Σουντιρόλ να προσπαθεί στο φινάλε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και της ιστορικής πρόκρισης στους τελικούς ανόδου, αλλά να μην το καταφέρνει με την τρομερή της πορεία να σταματά κάπου εδώ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x