Σκωτία

Μπάρκας: «Θέλω το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τη Σέλτικ» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέλτικ πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπάρκας, δείχνοντας πολύ καλά ενημερωμένος για τους στόχους της ομάδας του.

Την κατάκτηση του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο με τη φανέλα της Σέλτικ ο Βασίλης Μπάρκας, στο περιθώριο των πρώτων δηλώσεων ως παίκτης των «Κελτών» που έκανε ιδιαίτερη μνεία για την πρόκληση του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο να έρθω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ανυπομονώ να παίξω για τη Σέλτικ. Ήρθα για να κερδίσω μετάλλια και τρόπαια. Θέλω να κερδίσω το 10ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, και θέλω να μας βοηθήσω να παίξουμε στο Champions League. Αυτό θέλω.

«Ο προπονητής μου μίλησε για το κλαμπ, την πίεση εδώ και ότι θέλει να είμαστε πάλι πρωταθλητές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ και νομίζω ότι αυτός και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση μέχρι τώρα.

Όταν έπαιξα εδώ (σ.σ. ως παίκτης της ΑΕΚ), θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τους οπαδούς μας αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να συμβεί σύντομα.

Νιώθω καλά με την πίεση, εάν ένα παιχνίδι παίζεται σαν ένα φιλικό, δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσουν τα φιλικά παιχνίδια, μου αρέσει να παίζω υπό πίεση, μου αρέσουν τα ντέρμπι, μου αρέσουν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ - αυτά είναι αυτά που ανυπομονώ», είπε ο 26χρονος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x