Στην ως τώρα εμπειρία του από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Βασίλης Μπάρκας, μιλώντας στην τοπική Sun.

«Όλοι οι συμπαίκτες αισθάνονται καλά και ότι μπορούμε να κερδίσουμε όποιο παιχνίδι θέλουμε. Αυτός είναι ο τρόπος στην Σέλτικ και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να βρεθούμε καλύτερα στο γήπεδο. Περιμένουμε να έχουμε πολλές νίκες και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα» ανέφερε αρχικά o τερματοφύλακας της Σέλτικ και συνέχισε:

«Δεν παίξαμε για πολλά παιχνίδια εξαιτίας της διακοπής λόγων των εθνικών, έτσι ήταν καλό που έπαιξα ξανά μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Πάντα νιώθω καλά όταν κάνω την δουλειά μου και η δουλειά μου είναι κρατάω ανέπαφη την εστία μου».

Για την προσαρμογή του ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο για εμένα επειδή ερχόμουν από μία διαφορετική χώρα και το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό. Υπάρχει εδώ περισσότερη καρδιά μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Επίσης, βρέχει σε πολλά παιχνίδια και τα γήπεδα είναι πιο γρήγορα. Είναι πράγματα που πρέπει να λύσεις, γι' αυτό λέω ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνομαι και συνηθίζω τις διαφορετικές καταστάσεις. Έχω προσπαθήσει να δω τι θέλουν οι συμπαίκτες και οι προπονητές από εμένα».

Όσο για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν, σχολίασε: «Πρέπει να δουλέψουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι και χρειαζόμαστε χρόνο. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλοί παίκτες και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Μου αρέσει να βλέπω μεγάλους παίκτες σε μεγάλα κλαμπ. Δεν πιέζω τον εαυτό μου. Ήρθα από μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ξέρω ότι η Σέλτικ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου έτσι θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πολλές φορές μπορεί να μην παίζουμε καλά, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό στην Σέλτικ, γιατί πρέπει να κερδίζεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.