Ισπανία

Μπαρτομέου: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε για να εκπροσωπήσουμε αυτόν το σύλλογο»

Στο γεγονός πως αυτή η Μπαρτσελόνα δεν αξίζει στην ιστορία του συλλόγου στάθηκε ο Γιόσεπ-Μαρία Μπερτομέου μετά το 2-8 από την Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως όλοι είναι σοκαρισμένοι από το αποτέλεσμα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των Καταλανών και τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για το καλό και το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Είναι μία πολύ σκληρή νύχτα. Αυτή η ήττα είναι πολύ σκληρή. Δεν ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε και ο σύλλογος που οφείλουμε να εκπροσωπούμε. Ζητάμε συγγνώμη. Λυπούμαστε πολύ. Θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις.

Σήμερα είναι η μέρα να δούμε το τι έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θέλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να τις επικοινωνήσουμε. Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε.

Ο Πικέ έχει δίκιο. Ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Ζητάμε συγγνώμη και απολογούμαστε. Σε όλους τους φιλάθλους μας, τους συνεργάτες μας και όσους σχετίζονται με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x