Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα είχε απορρίψει το 2006 τα 265 εκατ. ευρώ της Ίντερ για τον Μέσι!

Μια άγνωστη ιστορία από το 2006 έρχεται στο προσκήνιο, με την Μπαρτσελόνα να έχει ρίξει άκυρο σε μυθική πρόταση της Ίντερ για τον Λιονέλ Μέσι.

Μια άγνωστη ιστορία έρχεται στο προσκήνιο και αφορά τον Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα, το 2006 η Ίντερ είχε κάνει μια σοβαρή προσπάθεια-απόπειρα για να αποκτήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ από την Μπαρτσελόνα.

Οι «νερατζούρι», λοιπόν, επί προεδρίας του Μοράτι είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Μέσι. Πρόσφεραν στην Μπαρτσελόνα το μυθικό ποσό των 265 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό, ο οποίος τότε ήταν 19 χρόνων, είχε προλάβει να κατακτήσει 1 Champions League και να δείξει με τις εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα των «μπαλουγκράνα» πως το ταλέντο του ήταν τεράστιο!

Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε την πρόταση που έφτασε στα γραφεία της: «Απορρίψαμε μια προσφορά 225 εκατομμυρίων λιρών που προερχόταν από την Ίντερ το 2006. Ο Μάσιμο Μοράτι ήθελε να τον φέρει στην ομάδα του», δήλωσε ο Ζοάν Λαπόρτα που και τότε ήταν πρόεδρος των Καταλανών.

Τελικά, ο Λιονέλ Μέσι παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα και έγραψε τη δική του, σπουδαία ιστορία με την ομάδα αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κατακτώντας τα… πάντα και προσφέροντας στιγμές μαγείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x