Ισπανία

Απογοητευμένος ο Μπουσκέτς μετά τον αγώνα με την Ίντερ

Μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με 3-3 απέναντι στην Ίντερ, ο Σέρχιο Μπουσκέτς έδειξε την απογοήτευσή του.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, μετά την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Ίντερ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δυσκολεύει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League για τους «μπλαουγκράνα», καθώς βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Ίντερ.

«Το γκολ της Ίντερ μας έκανε να χάσουμε την ισορροπία μας. Μας δημιούργησαν πρόβλημα με τις αντεπιθέσεις και συνεχώς βρίσκονταν σε θέση ισχύος», εξήγησε ο 34χρονος κεντρικός.

Θέλοντας να εξηγήσει τι θα σήμαινε άλλος ένας αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο αρχηγός της «Μπάρτσα» ανέφερε: «Θα ήταν απογοήτευση. Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά με τις μεταγραφές και τη δουλειά που έγιναν από την ομάδα το καλοκαίρι πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω. Δεν είναι ευχάριστο το συναίσθημα που έχουμε».

Η αντίδραση του αρχηγού της Μπαρτσελόνα δείχνει κάτι από το «βαρύ» κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Βαρκελώνης μόλις τρεις μέρες πριν την υποδεχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρώτο «El Classico» της σεζόν, για την όγδοη αγωνιστική της LaLiga. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x