Ισπανία

Ρήτρα… τραυματισμού: Ο νέος όρος της Μπαρτσελόνα για να μειώσει τα μπόνους των παικτών!

Θέλοντας να μειώσει τα ποσά που δίνει σε μπόνους, η Μπαρτσελόνα θα μετράει τα παιχνίδια που θα χάνουν οι ποδοσφαιριστές της λόγω τραυματισμών.

Προσέχει για να... έχει η Μπαρτσελόνα! Τα παθήματα των τελευταίων ετών που οδήγησαν στο οικονομικό «κραχ» και οι μεταγραφές που κόστισαν πολλά χρήματα αλλά δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, φαίνεται πως έχουν γίνει μάθημα για τους Καταλανούς που πλέον εφαρμόζουν νέα στρατηγική.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να μειώσουν τα ποσά που δίνονται σε μπόνους, τοποθετεί πλέον στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους και ρήτρα... τραυματισμού. Συγκεκριμένα, οι μπλαουγκράνα θα μετράνε τα παιχνίδια που χάνουν οι παίκτες λόγω τραυματισμών και από αυτά στο τέλος θα αφαιρείται ένα ανάλογο ποσό από τα μπόνους επίτευξης στόχων (κατάκτηση τίτλων, επίτευξη γκολ).

Πρόκειται για νέο όρο, ο οποίος αναφέρει επίσης πως οι ποδοσφαιριστές θα πληρώνονται τα μπόνους τους εφόσον πετύχουν τους στόχους τους και αγωνίζονται στο 50% των αγώνων της σεζόν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα που η Μπαρτσελόνα πλήρωνε αδρά παρά τα αρκετά παιχνίδια που έχαναν λόγω τραυματισμών είναι αυτά των Ντεμπελέ και Ουμτιτί. Για αυτό και στην ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου, έχει μπει ήδη η ρήτρα... τραυματισμού, αφού ο Γάλλος εξτρέμ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Από εδώ και πέρα, η Μπαρτσελόνα θα μετράει το παιχνίδι που χάθηκε από έναν ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμού σαν να το... έπαιξε. Πρώτον, γιατί ο σύλλογος θεωρεί πως αυτό είανι πιο δίκαιο και δεύτερον γιατί θέλει να κάνει τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν πως πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους για να μην τραυματιστούν. Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές είναι αναπόφευκτο, αλλά άλλες φορές είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν φροντίζει αρκετά τον εαυτό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x