Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Στη «μαύρη» λίστα του Τσάβι ο Ντε Γιονγκ

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ δεν φαίνεται πως υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, και πλέον οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να τερματίσουν τη συνεργασία τους τον Ιανουάριο.

Ειλημμένη φέρεται να είναι η απόφαση της Μπαρτσελόνα να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Λουκ Ντε Γιονγκ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν ισπανικά Μέσα, ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα του νέου προπονητή των «μπλαουγκράνα», Τσάβι, και δίνεται ως ο πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο το επόμενο διάστημα.

Να θυμίσουμε πως ο Ολλανδός φορ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού, ως δανεικός από τη Σεβίλλη. Μια μεταγραφή που έφερε φαρδιά... πλατιά την υπογραφή του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος είχε αιτηθεί της απόκτησης του συμπατριώτη του.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντε Γιονγκ δεν έχει αποδείξει στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, καθώς σε μόλις εννέα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League μετράει ένα γκολ.

Με τον Κούμαν να αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγο διάστημα, είναι σχεδόν σίγουρο πλέον πως και ο έμπειρος επιθετικός θα δει σύντομα την πόρτα της εξόδου από το «Καμπ Νου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x