Ισπανία

Επιστρέφει στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες ο Τερ Στέγκεν!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 6 μήνες για τον Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τον Χάνσι Φλικ να επιβεβαιώνει ότι θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ.

Επιστρέφει στην δράση ο Τερ Στέγκεν!

Ο 33χρονος Γερμανός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, είχε υποστεί ρήξη τένοντα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, με την αποθεραπεία του να διαρκεί σχεδόν 6 μήνες!

Ωστόσο, η αναμονή τελείωσε για τον Τερ Στέγκεν, με τον Χάνσι Φλικ να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του ότι ο συμπατριώτης του θα αγωνιστεί στην επερχόμενη (3/5, 22:00) αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Βαγιαδολίδ.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ πρόλαβε να πραγματοποιήσει 7 εμφανίσεις πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στη Ρεάλ και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα του στην «τελική ευθεία» της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x