Ισπανία

Η... μισή Γρανάδα έβαλε βόμβα στη La Liga ξεραίνοντας την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου»!

Απίστευτα πράγματα στη La Liga! Η ελλιπέστατη Γρανάδα έφερε «τούμπα» την Μπαρτσελόνα (1-2) μέσα στο «Καμπ Νου», βάζοντας... βόμβα στο πρωτάθλημα!

Δεν γίνονται αυτά!

Ή γίνονται, αλλά ΜΟΝΟ στη φετινή La Liga...

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία απόψε (29/04) με νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Γρανάδα να «πατήσει» κορυφή και να βάλει από κάτω και Ατλέτικο και Ρεάλ, αλλά ο σύλλογος της Ανδαλουσίας, παρότι έπαιζε με μισή ομάδα λόγω τιμωριών και τραυματισμών, έκανε μία επική ανατροπή (1-2) και... φούντωσε για τα καλά τη μάχη του τίτλου! Όχι ότι έσβησε ποτέ, βέβαια, αλλά ο χαμός πια φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρι τέλους! Μετά από 33 παιχνίδια, πλέον, η Ατλέτικο έχει 73 βαθμούς, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν από 71, ενώ η Σεβίλλη πάντα καραδοκεί με 70.

Το κάζο της «Μπάρτσα» μόνο ως... αυτοκτονία μπορεί να λογιστεί!

Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 23' με τον Μέσι, μετά από καταπληκτική συνεργασία με τον Γκριεζμάν, και έδειξαν πως θα «καθαρίσουν» νωρίς νωρίς. Παρ' όλα αυτά, όχι απλά δεν έγινε αυτό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδαν τη Γρανάδα να τους κάνει... κηδεία!

Σε δύο περιπτώσεις, βέβαια, στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οι «μπλαουγκράνα» απέτυχαν να τελειώσουν το ματς με Γκριεζμάν (47') και Σέρζι Ρομπέρτο (53') και τελικά το πλήρωσαν. Η Γρανάδα ισοφάρισε με υπέροχο σουτ του Ματσίς στο 63' και ο εκνευρισμός κυρίευσε τους γηπεδούχους, με τον Κούμαν, μάλιστα, να αποβάλλεται τρία λεπτά αργότερα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χόρχε Μολίνα έκανε το 2-1 στο 79', με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να τα έχουν χαμένα. Στο τελευταίο 10λεπτο βγήκαν όλοι μπροστά, μπας και πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν... και ο χαμός συνεχίζεται!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x