Ισπανία

Υπηρεσιακός πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Θα έπρεπε να πουλήσουμε τον Μέσι το καλοκαίρι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προσωρινού προέδρου της Μπαρτσελόνα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Στην παραδοχή και μάλιστα παραθέτοντας και λεπτομέρειες, ότι η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι ανησυχητική προχώρησε ο προσωρινός πρόεδρος της ομάδας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Κάρλες Τούσκετς χαρακτήρισε ανησυχητικά τα πράγματα, έκανε γνωστό ότι δεν θα δοθούν οι μισθοί του Ιανουαρίου και τα πριμ τα οποία πρέπει να καταβληθούν και παραδέχθηκε ότι για να διορθωθούν όλα θα έπρεπε να έχει πωληθεί ο Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.

«Οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τον Ιανουάριο. Κανονικά, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δύο πληρωμές, μία τον Ιανουάριο και μία τον Ιούλιο. Αλλά εφέτος δεν θα λάβουν τίποτα τον Ιανουάριο. 'Όπως και άλλα μπόνους που είχαν προγραμματιστεί, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για την κατάκτηση τίτλων. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι ανησυχητική, αλλά υπάρχει ελπίδα», ανέφερε ο Τούσκετς απαντώντας στην άποψη ότι θα έπρεπε να έχει γίνει πώληση του Μέσι το περασμένο καλοκαίρι.

«Από οικονομικής άποψης θα έπρεπε να γίνει. Θα βοηθούσε και με ρευστό από τη μεταγραφή, αλλά και θα γλιτώναμε ένα βαρύ συμβόλαιο. Θα έπρεπε, βέβαια, να υπάρχει συναίνεση και από το προπονητικό επιτελείο και αυτό δεν είναι θέμα της διοίκησης», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x