Ισπανία

Νέος πονοκέφαλος για Μπαρτσελόνα και Τσάβι, νοκ άουτ για την Αλμερία ο Φάτι

Ένας τραυματισμός στο γόνατο θα στερήσει από τον Άνσου Φάτι τη συμμετοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία. Μάχη με τον χρόνο να προλάβει το Clasico δίνει ο νεαρός επιθετικός.

Άσχημα νέα επιφύλασσέ η προπόνηση της Παρασκευής στην Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι, καθώς ο Άνσου Φάτι αποκόμισε έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο και θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με την Αλμερία. Ο νεαρός επιθετικός θα παλέψει με τον χρόνο για να δώσει το «παρών» στο πρώτο «Clasico» για τα ημιτελικά του «Copa Del Rey», την Τετάρτη 01/03 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Οι Καταλανοί, οι οποίοι εδώ και καιρό στερούνται τις υπηρεσίες του Ουσμάν Ντεμπελέ, θα δουν έναν ακόμα από τους πλάγιους επιθετικούς του ρόστερ να παραμένει στα πιτς. Οι πρωτοπόροι του Ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκονται 8 πόντους μπροστά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά σε ανάλογα επίπεδα και μετά την κυριακάτικη έξοδο τους στην έδρα της Αλμερία.

Ο 20χρονος διεθνής με τη «φούρια ρόχα» έχει φέτος καταγράψει 34 συμμετοχές με 6 γκολ και 3 ασιστ, την ώρα που η Μπάρτσα τρέχει μέσα στο 2023 ένα αψεγάδιαστο σερί με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της La Liga.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x