Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Νυστέρι και πάλι για τον Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τρίτη φορά μέσα στο 2021 για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό μηνίσκο.

Άτυχος για ακόμα μία φορά στη φετινή σεζόν στάθηκε ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, την τρίτη μέσα στο 2021, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην πατρίδα του, εκεί όπου αναμένεται σήμερα να προβεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο, από τον γιατρό της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάζμαρ. Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Κατάρ ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημά του, αποφασίζοντας τελικώς να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ουσιαστικά θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των «μπλαουγκράνα». Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 29 Δεκεμβρίου απέναντι στη Έιμπαρ, παιχνίδι στο οποίο αποχώρησε τραυματίας στο 66ο λεπτό.

Διαβάστε ακόμα:

Βαλένθια: «Θα στηρίξουμε μέχρι τέλους τον παίκτη μας, μέχρι να εξαφανίσουμε τον ρατσισμό»
Τέλος ο Αμπελάρδο από την Αλαβές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x