Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Ο Τουράμ στα ραντάρ του Τσάβι για το καλοκαίρι

Ο Μάρκους Τουράμ έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Για την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να έχουν σύμμαχο τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Μετά την καλή παρουσία του στο Μουντιάλ, όπου έφτασε με την Γαλλία μέχρι τον τελικό, ο 25χρονος επιθετικός έχει γίνει πόλος έλξης για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, που μετρά 14 γκολ και 4 ασίστ φέτος σε 24 ματς, έχει γίνει ένας από τους στόχους των «μπλαουγκράνα» για την ενίσχυση στην επίθεση.

Το συμβόλαιο του Τουράμ λήγει στις 30 Ιουνίου με την Μπορούσια να έχει ήδη συμβιβαστεί με την αποχώρησή του. Η ευελιξία του παίχτη στην επίθεση, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και το ύψος 1,92 του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχουν γοητεύσει την ισπανική ομάδα. Το μηδενικό κόστος της επικείμενης μεταγραφής αλλά και ο δεσμός του πατέρα του με την Μπαρτσελόνα έρχονται να προστεθούν στα θετικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Λίλιαν Τουράμ, πατέρας του νυν επιθετικού της Γκλάντμπαχ, φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2006 έως το 2008, και θα έβλεπε πολύ θετικά τη μεταγραφή του γιου του σε ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x