Ισπανία

Τσάβι: «Δεν πετάμε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα»

Κάθε άλλο παρά χαμένη θεωρεί για την Μπαρτσελόνα τη μάχη στο πρωτάθλημα της La Liga ο Τσάβι, που έδωσε το σύνθημα ανατροπής της κατάστασης.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί αύριο (08/03) τη Μαγιόρκα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga και ενώ έπεται ο αγώνας ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League.

Παρότι η αναμέτρηση με τους «παρτενοπέι» ενδέχεται να κρίνει το μέλλον του Τσάβι στους «μπλαουγκράνα», κυρίως εάν θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν στον πάγκο της ομάδας, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε αφοσιωμένος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος, μέχρι μαθηματικά να μην είναι εφικτή η κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε συγκεκριμένα απαιτώντας από τους ποδοσφαιριστές τους την μέγιστη συγκέντρωση προκειμένου να μειωθεί η διαφορά των οκτώ βαθμών από την πρώτη θέση και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Στον αγώνα με την Μπιλμπάο χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ανεβούμε στη δεύτερη θέση και σε αυτόν με τη Μαγιόρκα μπορούμε να μεταφέρουμε την πίεση στη Ρεάλ και την Τζιρόνα», πρόσθεσε στη συνέντευξη τύπου της αυριανής αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x