Ισπανία

Η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει 26/26 με 128 γκολ υπέρ και 5 κατά!

Απίθανα πράγματα από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα που δεν... βλέπει τους αντιπάλους της και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Απίστευτα πράγματα γίνονται στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ισπανίας! Η Μπαρτσελόνα δεν... βλέπει τους αντιπάλους της και κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +14 από τη 2η Λεβάντε, έχοντας 26 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές! Μάλιστα, κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αφού η δεύτερη Λεβάντε έχει 29 αγώνες και οι Καταλανοί τρεις λιγότερους.

Παράλληλα, έχει σκοράρει 128 γκολ στη φετινή σεζόν, σκοράροντας δηλαδή κατά μέσο όρο περίπου πέντε τέρματα ανά ματς. Την ίδια ώρα, έχει δεχτεί μόλις 5, δηλαδή δέχεται ένα τέρμα ανά πέντε αγώνες! Μάλιστα, στον πίνακα των σκόρερ έχει τέσσερις παίκτριες με διψήφιο αριθμό τερμάτων και συγκεκριμένα τις Ερμόσο (21), Πουτέγιας (16), Οσοάλα (15) και Μάρτενς (11). Βέβαια, το... αξιοπρόσεκτο είναι πως η Ερμόσο δεν είναι πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα αφού στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς είναι η Εστέρ Γκονζάλες της Λεβάντε με 26 γκολ.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται και στον τελικό του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Τσέλσι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x