Ισπανία

Ξεκίνησε την… απόσβεση ο Ρόκε και έσωσε την παρτίδα για την Μπαρτσελόνα!

Με τον Βίτορ Ρόκε να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (63'), η Μπαρτσελόνα λύγισε με 1-0 την Οσασούνα, η οποία και έπαιζε με δέκα παίκτες στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Ζορίστηκε αλλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Μπαρτσελόνα!

Μετά τη βαριά ήττα από τη Βιγιαρεάλ, αλλά και τον αποκλεισμό «σοκ» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Κύπελλο Ισπανίας, οι «μπλαουγκράνα» πανηγύρισαν τη νίκη επί της μαχητικής Οσασούνας, λυγίζοντας την ομάδα της Παμπλόνα με σκορ 1-0, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Τσάβι ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, δυσκολεύτηκε αρκετά στο να βρει κλασικές ευκαιρίες - αλλά και να τελειώσει αυτές που δημιούργησε - με αποτέλεσμα να αγχωθεί στο φινάλε.

Τον... γόρδιο δεσμό για τους Καταλανούς έλυσε η ακριβότερη χειμερινή μεταγραφή της φετινής σεζόν, ο Βίτορ Ρόκε! Ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στο 62' και δευτερόλεπτα αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο τελείωμα! Πέντε λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αποτέλεσμα με το οποίο η Μπάρτσα ανέβηκε στους 47 βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά στους 7 από τη δεύτερη Ρεάλ και στους 8 από την πρωτοπόρο, Τζιρόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x