Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα κάνει δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας - Τον ήθελε η μισή Ευρώπη!

Στην απόκτηση του 18χρονου στράικερ, Βίτορ Ρόκε, από την Ατλέτικο Παραναένσε με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ προχωράει η Μπαρτσελόνα. Τον ήθελε η μισή Ευρώπη, αλλά καταλήγει στο «Καμπ Νόου».

Τον ήθελε η μισή Ευρώπη, αλλά καταλήγει στην Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του μεγαλύτερου ταλέντου της Βραζιλίας.

Ο λόγος για τον Βίτορ Ρόκε, τον 18χρονο στράικερ της Ατλέτικο Παραναένσε, ο οποίος θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο που… εξάγει στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή η χώρα του καφέ και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Για να συμβεί αυτό, η Μπαρτσελόνα θα βάλει γερά το χέρι στην τσέπη αφού θα δώσει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ στην βραζιλιάνική ομάδα και αναμένεται σύντομα στην Ισπανία για να βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη κίνηση του Ντέκο στους «μπλαουγκράνα», φέροντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Ένα ταλέντο που ήθελαν δεκάδες ευρωπαϊκοί σύλλογοι από τα προηγμένα πρωταθλήματα όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x