Ισπανία

Πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του «ξενερωμένου» Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα!

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι πολύ δυσαρεστημένος από την κατάσταση στην Μπαρτσελόνα, με την αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι να μοιάζει πάρα πολύ πιθανή!

Με πολύ αρνητικό τρόπο εξελίσσεται η σεζόν για την Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζει προβλήματα σε πολλά μέτωπα.

Μέσα στον ορυμαγδό των σκανδάλων αλλά και των οικονομικών προβλημάτων, οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας μείνει σχετικά εκτός κούρσας στη LaLiga και εκτός Κυπέλλου.

Όλη αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που προκύπτει λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Τσάβι από την τεχνική ηγεσία, σίγουρα δεν αρέσει στους παίκτες. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την αποχώρηση!

Σύμφωνα με το έγκυρο «relevo», ο Ολλανδός μέσος είναι «ξενερωμένος» από την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα και σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση, καθώς δεν κατόρθωσε να πετύχει τους στόχους που είχε όταν υπέγραψε στον καταλανικό σύλλογο.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα δεν είναι... καθόλου αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό, αφού ο Ντε Γιονγκ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους της παίκτες, και σίγουρα θα... πιάσει αρκετά χρήματα στην αγορά, κάτι που θα αποτελέσει «ανάσα» για τα άσχημα οικονομικά του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x