Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει βρει και πάλι τον παλιό του καλό εαυτό στη Βαρκελώνη και η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Ο Άγγλος αποκτήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνολικά 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Χάνσι Φλικ έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένος από την εικόνα του Ράσφορντ και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και μάλιστα τον έχει θέσει και ως προτεραιότητα.
Μετά από μερικές δύσκολες χρονιές με τους «κόκκινους διαβόλους» και έναν μέτριο δανεισμό στην Άστον Βίλα, πλέον ο Μάρκους Ράσφορντ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του.
????| NEW: Barcelona are working on signing Marcus Rashford permanently, he’s a priority for Hansi Flick. ??????
— CentreGoals. (@centregoals) December 25, 2025
[@MatteMoretto] pic.twitter.com/g9NXSdCH9p
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






