Ισπανία

Ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Θουμπιμέντι για αντι-Μπουσκέτς

Η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποκτήσει τον νεαρό Βάσκο, Μάρτιν Θουμπιμέντι, με σκοπό να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς.

Ο νέος Μπουσκέτς ευρέθη! Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον 23χρονο αμυντικό μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Καταλανού από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες φήμες από τον ισπανικό Τύπο ανέφεραν πως ο Μπουσκέτς θα ταξιδέψει σε άλλες πολιτείες από το καλοκαίρι, αφού δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Για τον λόγο αυτό, οι «μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να χρονοτριβούν και επιθυμία τους είναι να έχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αντικαταστάτη του.

Τη δεδομένη στιγμή, η Σοσιεδάδ προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια, έως το 2027, έτσι ώστε να αυξήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, από τα 60 εκ. στα 90 εκ. ευρώ. Γεγονός το οποίο κάνει σαφώς πιο δύσκολο το έργο της Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Τσάβι έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του Θουμπιμέντι, όσο η ρήτρα αγοράς του μένει ως έχει.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x