Ισπανία

Ψάχνει 20 εκατ. για να δηλώσει τον Κουντέ η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να βάλει 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της για να δηλώσει τη μεταγραφή του Ζιλ Κουντέ και να έχει ο Γάλλος στόπερ δικαίωμα συμμετοχής.

Πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από την αγορά του Ζιλ Κουντέ για 50 εκατ. ευρώ από τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα ακόμη δεν έχει μπορέσει να δηλώσει τη μεταγραφή. Ο Γάλλος στόπερ έμεινε αναγκαστικά εκτός αποστολής στις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga και σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βάλουν στα ταμεία τους 20 εκατ. ευρώ ως την 1η Σεπτεμβρίου για να τον δηλώσουν.

Η «Μπάρτσα» έχει αρκετούς παίκτες υπό παραχώρηση, ωστόσο πρακτικά 2-3 είναι αυτοί που μπορούν να φέρουν καλά χρήματα στα ταμεία της. Ωστόσο οι συζητήσεις με τη Γιουβέντους και την Τσέλσι για την πώληση των Μέμφις Ντεπάι και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχουν «παγώσει», ενώ ο Σερτζίνιο Ντεστ δεν έχει βρει ακόμη κάποια καλή προσφορά στην αγορά. Αντίθετα, οι Σαμουέλ Ουμτιτί και Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, που είναι εκτός πλάνων, δεν πρόκειται να λύσουν το ζήτημα για το κλαμπ.

«Με ενοχλεί που δεν μπορώ να υπολογίζω ακόμη στον Κουντέ, όχι που δεν έχουν αποχωρήσει κάποιοι παίκτες. Ο καθένας φροντίζει για το συμφέρον του», τόνισε ο Τσάβι μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-4).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x