Ισπανία

Στην Μπαρτσελόνα και επίσημα ο Ραφίνια!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Ραφίνια, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ από τη Λιντς.

Οριστικά παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Ραφίνια! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς και αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των Καταλανών για το φετινό καλοκαίρι μετά τους Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν.

Η συμφωνία των δύο πλευρών ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λιντς έφτασε τα 58 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και μπόνους που μπορούν να φτάσουν το κόστος στα 67 εκατ. ευρώ.

Μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση των συζητήσεων έπαιξε η επιθυμία του Ραφίνια. Άρσεναλ και Τσέλσι είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λιντς, αλλά ο Ραφίνια ήθελε μόνο την Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον των Καταλανών κι έτσι πραγματοποιήθηκε το «deal».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ραφίνια θα έχει ισχύ μέχρι το 2027. Ο πρώην πλέον παίκτης της Λιντς που είναι και εννιά φορές διεθνής με τη Βραζιλία, είχε συνολικά 67 εμφανίσεις με τα «παγώνια», σκοράροντας 17 γκολ και προσφέροντας 12 ασίστ.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x