Ισπανία

Τέζαρε την Ρεάλ Μαδρίτης και πάει για… σούπερ κούπα η Μπαρτσελόνα!

Με γκολ της Πουτέγιας στις καθυστερήσεις, η Μπαρτσελόνα… σόκαρε την Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας στις γυναίκες.

Μπαρτσελόνα για… σούπερ κούπα! Οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν το γκολ στο φινάλε του αγώνα και «τέζαραν» την Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνοντας το «clasico» και την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας στις γυναίκες.

Στα του ματς, η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τις τελικές πριν το φινάλε να είναι 21-5! Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειχνε πως θα άντεχε ως το τέλος με μαζική άμυνα και πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι μετά το τέλος του 90λεπτου, ωστόσο η Αλέσια Πουτέγιας είχε άλλη γνώμη!

Η 27χρονη μεσοεπιθετικός, που προ μηνών πήρε τον τίτλο της κορυφαίας γυναίκας ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, βγήκε για ακόμη μια φορά μπροστά, σκόραρε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε την σπουδαία νίκη στην ομάδα της.

Πλέον η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει το δεύτερο Σούπερ Καπ της ιστορίας της, περιμένοντας μία εκ των Λεβάντε ή Ατλέτικο Μαδρίτης που διεξάγεται την Πέμπτη (20/01).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x