Ισπανία

Σάρωσε τη Ρεάλ και πάει για... σούπερ κούπα η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας γυναικών και έφυγε για τελικό με τη Λεβάντε.

«Βασίλισσα» στο clasico η… Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας γυναικών και πέρασαν στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λεβάντε, η οποία με τη σειρά της είχε αποκλείσει την Ατλέτικο.

Πολύ δυνατά είχε μπει η καταλανική ομάδα στο παιχνίδι με την Καλντεντέι στο 12ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα η Παραγιουέλο διπλασίασε τα τέρματα για την Μπαρτσελόνα, με την Καλντεντέι να χτυπάει ξανά στο 39’ από την άσπρη βούλα για το 3-0 και έστειλε με ισχυρό προβάδισμα την ομάδα της στα αποδυτήρια.



Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τη Ρεάλ να μην μπορεί να κάνει και πολλές και όσες καλές στιγμές και να είχε δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Ο Παραγιουέλο στο 52ο λεπτό έκανε το 4-0, με τα πράγματα να γίνονται αρκετά ζόρικα για τη «βασίλισσα».

Η Γκιχάρο στο 79’ έγραψε το 5-0, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Κάπως έτσι το 4-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να κλείνει ραντεβού με τη Λεβάντε, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x