Ισπανία

Μίλησε με τον Έντρικ ο Τσάβι

Στην αποκάλυψη ότι συζήτησε με τον ταλαντούχο νεαρό Βραζιλιάνο της Παλμέιρας, Έντρικ, προχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σε συνέντευξη του στο ESPN.

«Σφήνα» για την απόκτηση του Έντρικ μπαίνει η Μπαρτσελόνα! Όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη του στο ESPN, o προπονητής των μπλαουγκράνα», Τσάβι, αποκάλυψε ότι μίλησε με τον ταλαντούχο νεαρό επιθετικό της Παλμέιρας, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

O 42χρονος τεχνικός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι o 16χρονος ποδοσφαιριστής ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα, ωστόσο τόνισε ότι η υπόθεση δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι στο ESPN:

«Μιλήσαμε με τον πατέρα του και απευθείας με τον παίκτη. Εξήγησα το έργο που έχουμε στη Μπαρτσελόνα. Θέλουμε ταλέντο και είναι ταλέντο, ικανός να κάνει τη διαφορά. Σκοράρει, ντριμπλάρει, έχει μια βίαιη ικανότητα να κάνει τη διαφορά. Είναι ο τύπος του παίκτη που χρειαζόμαστε. Γνωρίζει ήδη το έργο που έχουμε στη Μπαρτσελόνα.

Συζητάμε και ελπίζουμε ότι θα γίνει ο παίκτης μας. Εξαρτάται από αυτόν. Κανονικά ένας παίκτης καταλήγει να παίζει όπου θέλει. Άρα είναι μια πολύ προσωπική απόφαση.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x