Ισπανία

«Φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνεθ»

Ο Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να μην ανησυχεί για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, όμως η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως ψάχνει και ήδη έχει εντοπίσει τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, η οποία προβληματίζει με τις εμφανίσεις της στην αρχή της σεζόν.

Ο Ρόναλντ Κούμαν εμφανίστηκε ήρεμος σχετικά με το μέλλον του, όμως η καταλανική Sport αναφέρει πως υπάρχουν ήδη κάποιοι αντικαταστάτες στην κορυφή της σχετικής λίστας: ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο Τσάβι.

Είναι δύο από τους βασικούς υποψήφιους για τον «μπλαουγκράνα» πάγκο και υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον προπονητή της εθνικής Βελγίου και εκείνον της Αλ Σαντ.

Το προβάδισμα φαίνεται πως το έχει ο Μαρτίνεθ, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του προέδρου του συλλόγου, Χοάν Λαπόρτα και το καλοκαίρι φέρονται να είχαν επικοινωνήσει.

Τότε ο Καταλανός τεχνικός δεν αισθανόταν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, όμως τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Σε ό,τι αφορά τον Τσάβι, τα ρεπορτάζ στη Βαρκελώνη αναφέρουν πως θα του γίνει πρόταση να αναλάβει πρώτα την Μπαρτσελόνα Β’ και σταδιακά να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα (όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με τους Γκουαρντιόλα, Βιλανόβα και Λουίς Ενρίκε).

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι διοικούντες την «Μπάρτσα» θεωρούν πως τώρα είναι η στιγμή του Μαρτίνεθ να αναλάβει την ομάδα και να μπορέσει να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x