Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση με τον ατζέντη του Φόιθ, στη λίστα της δύο ακόμα ονόματα

Ο Ματέου Αλεμάνι συναντήθηκε με τον ατζέντη του Αργεντινού αμυντικού, Χουάν Φόιθ, ο οποίος φαίνεται πως πλέον βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα!

Συνάντηση με τον ατζέντη του 24χρονου αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Χουάν Φόιθ, είχε ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, ενώ η ισπανική «Mundo Deportivo» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αργεντινός αποτελεί τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο των Καταλανών.

Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Σέζαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος τελικά ανανέωσε με την Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα ψάχνει εναλλακτικές επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνάς της, με τον Χουάν Φόιθ να αποτελεί τον πρώτο της στόχο.

Ωστόσο, ο 24χρονος αποκτήθηκε μόλις το περσινό καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, η οποία κατέβαλε στην Τότεναμ 15 εκατ. ευρώ, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς ύψους 42 εκατ. ευρώ.




Το «κίτρινο υποβρύχιο» όμως δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο διαπραγματευτή, για αυτόν τον λόγο οι «μπλαουγκράνα» έχουν και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές στη λίστα τους. Ο λόγος για τον Έκτορ Μπεγιερίν, ο οποίος παλεύει για να πείσει την Άρσεναλ να τον αποδεσμεύσει, καθώς και τον Τομάς Μενιέ, ο οποίος ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x