Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Θέλει να κρατήσει Ντεμπελέ ο Τσάβι, αλλά…

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Τσάβι ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά όχι και η οικονομική δυνατότητα της Μπαρτσελόνα να το καταφέρει.

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της μετάβασης της Μπαρτσελόνα στη νέα εποχή είναι αυτό του Ουσμάν Ντεμπελέ. Παρόλο που ο Γάλλος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ο Τσάβι εκτιμά τις δυνατότητές του και θα ήθελε να τον κρατήσει.

Ωστόσο το σφιχτό οικονομικό πλάνο του συλλόγου (που δεν προβλέπει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές τον Γενάρη) κάνει περίπλοκη την παραμονή του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί λοιπόν ο Ζοάν Λαπόρτα να έχει θέσει το θέμα του ως προτεραιότητα και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» να υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Και δεδομένου ότι θα έχουν δυνατότητα να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να χάσει τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι έναν παίκτη για τον οποίο είχε ξοδέψει 135 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x