Ισπανία

Τραυματίας και ο Γκάβι στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα χάνει και τον Γκάβι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής νίκης των «μπλαουγκράνα» στην έδρα της Μαγιόρκα.

Παγωμένα χαμόγελα στην Μπαρτσελόνα, αφενός για τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα, αφετέρου για τον τραυματισμό του Γκάβι.

Το 18χρονο παιδί-θαύμα των «μπλαουγκράνα» ένιωσε ενοχλήσεις μετά το τέλος τις αναμέτρησης, ενώ - σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mundo Deportivo - οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο νεαρός μέσος ζήτησε αρκετές φορές να ελεγχθεί το πόδι του λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, ωστόσο ο Τσάβι πήρε το ρίσκο να τον κρατήσει στο παιχνίδι, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της αναμέτρησης, η οποία βρισκόταν στην «κόψη του ξυραφιού».

Αν επιβεβαιωθούν οι ενοχλήσεις του Γκάβι, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα, η Μπαρτσελόνα θα χάσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή μετά τους Αραούχο, Κουντέ, Ντεπάι, Μπεγερίν και Ντε Γιονγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας των πολλών ελλείψεων στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα μοιράστηκαν οι Άλμπα και Μπαλντέ, παίζοντας με ανάποδο πόδι, με την φυσική τους θέση να είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x