Χωρίς Ραφίνια κόντρα στον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα!
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρησή τους με τους «μπλαουγκράνα» την ερχόμενη Τρίτη (21/10, 19:45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, έχοντας μπροστά τους μια πολύ μεγάλη πρόκληση!
Όπως γράφουν στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει διαθέσιμο για το παιχνίδι της με τους Πειραιώτες τον Ραφίνια, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και κατά συνέπεια δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Χάνσι Φλικ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ακολουθεί για την ομάδα του.
Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες των Λεβαντόφσκι, Όλμο, Τζοάν Γκαρθία και Γκάβι για το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, ενώ αμφίβολη δίνεται και η συμμετοχή του Φεράν Τόρες.
??? Informa @HelenaCondis
— El Partidazo de COPE (@partidazocope) October 19, 2025
?? Raphinha no llega al partido de Champions contra el @olympiacosfc
?? Su objetivo es estar listo para El Clasico
??#PartidazoCOPE pic.twitter.com/vY9r9vCZ08
Διαβάστε Επίσης
Χριστόγλου: «Επαγγελματική νίκη ο Ολυμπιακός - Κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής ο Μάνσα» Νικολακόπουλος: «Όταν σκοράρει ο Ελ Κααμπί όλα είναι καλά για τον Ολυμπιακό» Επανέφερε την Μπάρτσα στις «ράγες» ο Αραούχο ενόψει Ολυμπιακού και Ρεάλ! Η βαθμολογία της Stoiximan Super League: Έπιασε προσωρινά κορυφή ο Ολυμπιακός Επιστροφή στη δράση μετά από 155 μέρες για τον Γιάρεμτσουκ Ο Ελ Κααμπί έπιασε τον Καραπιάλη στην 11η θέση της λίστας των σκόρερ του Ολυμπιακού και βάζει πλώρη για 10άδαΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






