Ιταλία

Μπάτζιο: «Συμπαίκτες μου που δεν μπορούσαν να πασάρουν ούτε με τα χέρια, τώρα κριτικάρουν παίκτες»

Ο Ρόμπερτο Μπάτζιο άσκησε κριτική στους συμπαίκτες του που αυτή την ώρα κάνουν τους… τηλεκριτικούς, ενώ υποστήριξε πως δεν βλέπει ποδόσφαιρο και απολαμβάνει να κάνει δουλειές σπίτι του.

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο «μικρός Βούδας» έχει καταφέρει να λατρεύεται ακόμη και σήμερα, να έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο και με τα κατορθώματά του όταν αγωνιζόταν, να αφήσει αντιπάλους με το στόμα ανοιχτό.

Παρόλα αυτά, ο Μπάτζιο έχει σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο και ασκεί σκληρή κριτική στους πρώην συμπαίκτες του που τώρα έχουν τον ρόλο των τηλεκριτικών.

«Ο κόσμος το βρίσκει περίεργο, αλλά και τι; Όσοι είναι χαρούμενοι χωρίς ποδόσφαιρο δηλαδή πρέπει να θεωρούνται αποτυχημένοι; Δεν βλέπω καν τους αγώνες, δεν με διασκεδάζουν. Το να κρίνω τους άλλους με κάνει να νιώθω άβολα, βλέπω πρώην συμπαίκτες που μιλούν σαν δάσκαλοι και θυμάμαι ότι δεν ήξεραν καν να πασάρουν την μπάλα με τα χέρια τους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την ζωή που κάνει τώρα, λέγοντας πως στο τέλος της ημέρας… ζαλίζεται από την κούραση: «Κόβω καυσόξυλα, χρησιμοποιώ το τρακτέρ και το βράδυ είμαι τόσο κουρασμένος που με πιάνει ζαλάδα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ζει στην Αλτραβίγια Βισέντινα με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, φροντίζοντας το οικογενειακό του αγρόκτημα. Στα 54 του, ο Μπάτζιο έχει αποκτήσει νέες ασχολίες, ενώ του αρέσει να παρακολουθεί άλλα αθλήματα: «Προτιμώ το μπάσκετ. Μου άρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ, ήμουν θαυμαστής του Κόμπε Μπράιαντ, λατρεύω τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μου αρέσει και το ποδόσφαιρο γυναικών, οι γυναίκες έχουν πάθος και χαρακτήρα».

Για να καταλήξει: «Η φύση σου δίνει τα κλειδιά για να είσαι ευτυχισμένος, αλλά το να γεμίσεις τη ζωή σου εξαρτάται από τον εαυτό σου. Πρέπει να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, όχι μόνο τα πόδια σας. Το να δουλεύεις στο χωράφι είναι πολύ σκληρό, αλλά είσαι εσύ που διαλέγεις τα… χρώματα της ζωγραφικής σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x