Ισπανία

Μπέιλ: «Θέλω να παίζω επίθεση» (vid)

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό ματς κόντρα στην Τότεναμ έχοντας ως σκόρερς τους Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό να πραγματοποιεί δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Το νικηφόρο σερί των φιλικών της παιχνιδιών συνέχισε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τότεναμ στο πλαίσιο του τουρνουά «Audi Cup» που διεξάγεται στο «Αλιάντζ Αρένα», επικρατώντας με 2-0 με τους Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ να χρίζονται σκόρερς.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δοκίμασε για άλλη μια φορά το 4-4-2, χρησιμοποιώντας στην επίθεση τους Μπέιλ και Χεσέ με τον Ουαλό να εντυπωσιάζει. Για τη νέα θέση που χρησιμοποιήθηκε όσο καιρό βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε σχετικά και τα λόγια του δεν άφησαν περιθώριο παρερμηνειών.

«Είναι η καλύτερή μου θέση. Όταν έπαιζα εκεί στην Τότεναμ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, όπως συμβαίνει και με την Ουαλία. Για μένα είναι η καλύτερη μου θέση και εκεί θέλω να παίζω. Μπορώ να έχω πλήρη ελευθερία και να πηγαίνω δεξιά, αριστερά όπως στην Τότεναμ και στην Ουαλία», δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ και πλέον ο Ράφα Μπενίτεθ πρέπει να λύσει τον γρίφο με τις λύσεις που έχει στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x