Γενικά

Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ κατηγορείται για σωματεμπορία και παιδική πορνογραφία!

O πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μόσε Χόγκεγκ, κατηγορείται είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που εξετάζονται στο Ισραήλ για κακουργήματα.

Σάλος έχει προκληθεί στο Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες! Σύμφωνα με όσα αναπαράγονται σε όλη την Ευρώπη, η αστυνομία του Ισραήλ βρίσκεται στο κατόπι ορισμένων ανθρώπων που κατηγορούνται για κακουργήματα.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στους ανθρώπους που ελέγχονται για σωματεμπορία και παιδική πορνογραφία είναι και ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μόσε Χόγκεγκ. Παράλληλα, ο Χόγκεγκ έχει προσφάτως συλληφθεί ως ύποπτος για απάτη με κρυπτονομίσματα που αφορούσε εκατοντάδες εκατομμύρια Σέκελ (σσ. το νόμισμα της χώρας), ενώ οι υπόλοιπες καταγγελίες που τον βαραίνουν... σοκάρουν!

Ο Χόγκεγκ φέρεται να έχει διαπράξει περισσότερα από δέκα σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης υπηρεσιών ανήλικης πόρνης, διατήρησης χώρων για σκοπούς πορνείας, σεξουαλική επαφή με ανήλικα κορίτσια και δημοσίευση άσεμνου υλικού.

Άλλες καταγγελίες, μετά και την εισήγηση του εισαγγελέα για δημοσιοποίηση των κατηγοριών, αφορούν εξαναγκασμό ατόμου να εμπλακεί σε πορνεία, προμήθεια ναρκωτικών και αλκοόλ σε ανηλίκους, εμπορία ανθρώπων, άσεμνες πράξεις, ώθηση σε κάποιον να εγκαταλείψει τη χώρα του για σκοπούς πορνείας, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και κατοχή-διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Οι υποψίες για σεξουαλικά αδικήματα του προέδρου της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προέκυψαν κατά τη διάρκεια μιας μυστικής έρευνας που διήρκεσε αρκετούς μήνες. Πηγή κοντά στην έρευνα είπε ότι ο Χόγκεκ είναι ύποπτος ότι μετέφερε ανηλίκους από την Ανατολική Ευρώπη στο Ισραήλ σε πολλές περιπτώσεις για σεξουαλικούς σκοπούς και ότι τους ανάγκασε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τους συνεργάτες του.

Συνελήφθησαν επίσης επτά ακόμη ύποπτοι, οι περισσότεροι από τους οποίους πρώην ή νυν συνεργάτες ή υπάλληλοι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Είναι ύποπτοι για κλοπές, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα αδικήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x