Πορτογαλία

Ανακοινώνει Νέρες και πουλάει Έβερτον η Μπενφίκα

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Νταβίντ Νέρες στην Μπενφίκα, η οποία τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει την πώληση του επίσης Βραζιλιάνου εξτρέμ, Έβερτον.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νταβίντ Νέρες από τη Σαχτάρ στην Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να έρχονται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Λισαβόνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Μεταγράφηκε στη Σαχτάρ από τον Άγιαξ έναντι 20 εκατ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι για αυτή, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Από την άλλη, λίγες μέρες μετά την πώληση του Νούνιες στη Λίβερπουλ, αναμένεται να ανακοινώσει και την παραχώρηση του 26χρονου εξτρέμ Έβερτον στην Φλαμένγκο, έναντι 13 εκατ. ευρώ. Επίσης Βραζιλιάνος, εντάχθηκε στους «αετούς» το καλοκαίρι του 2020 από την Γκρέμιο για 20 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας έκτοτε 93 εμφανίσεις με 15 γκολ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x