Πορτογαλία

«Κάνε κλικ για να επιστρέψει ο Ζεσούς στη Φλαμένγκο»: Η εκπληκτική καμπάνια των φίλων της Μπενφίκα!

Οι φίλαθλοι της Μπενφίκα είχαν μια τρομερή ιδέα για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Ζόρζε Ζεσούς, μαζεύοντας χιλιόμετρα για να τον στείλουν πίσω στη Φλαμένγκο!

Απίστευτο και όμως... Πορτογαλικό! Οι φίλαθλοι της Μπενφίκα βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο για να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του προπονητή, Ζόρζε Ζεσούς, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα που υπέστησαν οι «αετοί» στο ντέρμπι της Λισαβόνας από την Σπόρτινγκ (1-3).

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών της Μπενφίκα ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια για την απομάκρυνση του 67χρονου τεχνικού, μαζεύοντας μάλιστα χιλιόμετρα για να τον στείλουν πίσω στην Φλαμένγκο!

Δημιούργησαν μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορεί ο κάθε ένας να μπει και να ψηφίσει, με την κάθε ψήφο να ισοδυναμεί με 100 μέτρα!

«Κανείς δεν είναι χαρούμενος και η Φλαμένγκο ακόμα τον θέλει, ας το κάνουμε να συμβεί. Κάνε κλικ για την επιστροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του site.

Πάντως, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η ανταπόκριση του κοινού είναι τεράστια, με τον... εικονικό Ζεσούς να βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά στη Σενεγάλη και τη Σιέρα Λεόνε, έχοντας διανύσει 4.241 μίλια, καλύπτοντας σχεδόν τη μισή διαδρομή προς το Ρίο ντε Τζανέιρο και την έδρα της Φλαμένγκο!

Το link είναι εδώ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x