Πορτογαλία

Βόμβα στην Πορτογαλία: Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Μπενφίκα για χρηματισμό διαιτητή!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Πορτογαλία, με το τοπικό CNN να αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Μπενφίκα κατέβαλε αμοιβή 2 εκατ. ευρώ στο παρελθόν σε Πορτογάλο διαιτητή της 1ης κατηγορίας!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Πορτογαλία!

Δημοσίευμα του «τοπικού» CNN αποκαλύπτει πως η Μπενφίκα κατέβαλε χρήματα σε πρώην διαιτητή της 1ης κατηγορίας. Πρόκειται για τον 47χρονο Μπρούνο Παϊσάο, ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό από τους «αετούς» συνολικά ποσά ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ! Η πληρωμή, τονίζεται, διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο, που δεν υπήρξε ποτέ.

Στην υπόθεση εμπλέκεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα σε φήμες για σκάνδαλο με επίκεντρο την Μπενφίκα.

Από την πλευρά του, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο χαρακτήρισε το ζήτημα ως μία παρεξήγηση, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τα χρήματα, αλλά μετά από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερνάρντες.

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές και αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x