Πορτογαλία

Έριξε τριάρα και πλησίασε κορυφή η Μπενφίκα

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Μπενφίκα σάρωσε 3-0 στο «Ντα Λουζ» τη Μορεϊρένσε για την 29η αγωνιστική της Primeira Liga και πλησίασε στο -4 από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Απειλεί όσο μπορεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Μπενφίκα. Οι «αετοί» «καθάρισαν» 3-0 τη Μορεϊρένσε στο «Ντα Λουζ» στο τελευταίο ματς του κυριακάτικου προγράμματος της 29ης αγωνιστικής της Primeira Liga και μείωσαν στο -4 από την κορυφή και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τα «λιοντάρια» κι εξακολουθούν να ελπίζουν σταθερά και βάσιμα για την κατάκτηση του τίτλου και με το μυαλό στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην έκτη θέση, αλλά χωρίς κάποιον στόχο για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Ρότζερ Σμιντ κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και σκόραραν με τους Κοκτσού στο 18’, Αραούχο στο 45’+ 1’ και Ρολχέισερ στο 78’.

Στην πρώτη επτάδα βρέθηκε η Αρούκα μετά το 2-1 επί της Μποαβίστα εντός έδρας, με τους πρωταθλητές του 2001 να μένουν στο -2 από τις θέσεις υποβιβασμού.

Δεν κατάφερε να νικήσει τη σχεδόν αδιάφορη Κάσα Πια η Πορτιμονένσε και, με το 2-2 που της παραχώρησε, έμεινε στην τελευταία τριάδα.

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις οι Εστρέλα Αμαδόρα και Ρίο ‘Αβε με το μεταξύ τους 2-2 στην έδρα της πρώτης.



Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Liga Portugal:

Παρασκευή (12/04)
Ζιλ Βιθέντε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-4

Σάββατο (13/04)
Γκιμαράες - Φαρένσε 1-1

Πόρτο - Φαμαλικάο 2-2

Εστορίλ - Μπράγκα 0-1

Κυριακή (14/04)
Εστρέλα Αμαδόρα - Ρίο Άβε 2-2

Πορτιμονένσε - Κάσα Πία 2-2

Αρούκα - Μποαβίστα 2-1

Μπενφίκα - Μορεϊρένσε 3-0

Δευτέρα (15/04)
Βιζέλα - Τσάβες (22:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x