Πορτογαλία

Γάζωσε την Μπράγκα η Μπενφίκα, στην κορυφή Πόρτο και Σπόρτινγκ

Διέλυσε την Μπράγκα η Μπενφίκα, επικρατώντας 6-1 στο «Λουζ». Συνέχισαν με νίκες Πόρτο και Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή.

Σ-έξι Μπενφίκα κόντρα στην Μπράγκα. Οι «αετοί» επέστρεψαν στις νίκες, κάνοντας πάρτι κόντρα στους «αρσεναλίστας», επικρατώντας 6-1 στο «Λουζ» και βρήκαν (και με το παραπάνω) την εμφάνιση την οποία έψαχναν μετά από καιρό.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +1 από τους Λουζιτανούς παρέμειναν, ωστόσο, Πόρτο και Σπόρτινγκ, οι οποίες «καθάρισαν» Σάντα Κλάρα και Πάκος Φερέιρα εκτός έδρας με 3-0 και 2-0 αντιστοίχως.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Ζορζ Ζεσούς, δυσκολεύτηκε μόνο για σχεδόν μισή ώρα. Ο Γκριμάλδο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με κεφαλιά από σέντρα του Νούνιες, ενώ η απάντηση δόθηκε από τον Όρτα «χτύπησε» στο 12’ έπειτα από κόντρα επίθεση. Ο Νούνιες σκόραρε από κοντά στο 37’. Στη συνέχεια ανέλαβαν δράση Ράφα Σίλβα (42’, 45’+3’) και Έβερτον (52’, 59’), οι οποίοι σκόραραν δις.


Ο στόπερ των γηπεδούχων, Λούκας Βερίσιμο, τραυματίστηκε στο γόνατο και φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Μάλιστα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Νωρίτερα, η Πόρτο πέρασε με 3-0 από την έδρα της κάκιστης φέτος Σάντα Κλάρα και «λαβωμένης» λόγω των απουσιών. Ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ολιβέιρα, με συρτό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό άνοιξε το σκορ. Τα δύο γκολ του «καυτού» Ντίας (46’, 77’) σφράγισαν το διπλό των «δράκων».



Ινάσιο (47’) και Πέδρο Γκονσάλβες (69’) ήταν πρωταγωνιστές της νίκης της Σπόρτινγκ στην έδρα της Πάκος Φερέιρα. Ο μπακ των «λιονταριών» σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Κόατες, ενώ ο ταχύτατος εξτρέμ πλάσαρε μετά το γύρισμα του Εσγκάιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x