Πορτογαλία

«Ζωντανή» για τη δεύτερη θέση η Μπενφίκα

Έστω και πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν, η Μπενφίκα νίκησε 2-1 τη Σάντα Κλάρα στο «Ντα Λουζ» για την 29 αγωνιστική της Primeira Lega και πλησίασε τη δεύτερη θέση και την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα νίκησε δύσκολα 2-1 τη Σάντα Κλάρα στο «Ντα Λουζ» για την 29η αγωνιστική της Primeira Lega και πλησίασε προσωρινά στο -6 από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο στην προσπάθεια για έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένοντας τι θα κάνουν αργότερα οι «δράκοι» στην έδρα της Μορεϊρένσε και τι διαφορά θα έχουν ανάμεσά τους για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, μην έχοντας στόχους για τη συνέχεια.

Οι «αετοί» ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ευνοήθηκαν από το αυτογκόλ του Κάρλος στο 26’. Στην επανάληψη, μπήκαν πιο χαλαρά και αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Καρβάλιο στο 62’ για να δικαιωθούν με την πίεση που άσκησαν, χάρη στο τέρμα του Τσικίνιο στο 73’.

Έκανε «κηδεία» η σχεδόν καταδικασμένη Νασιονάλ, επικρατώντας στη Μαδέιρα 1-0 της Γκιμαράες και «κόβοντάς» της την πέμπτη προνομιούχο θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x