Πορτογαλία

Στροφή σε Ουμτιτί μετά τον... Σεμέδο από την Μπενφίκα

Στο προσκήνιο επανέρχεται ο Σαμουέλ Ουμτιτί για την Μπενφίκα, για την οποία ακούστηκε και το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

«Βλέπει» ξανά Ουμτιτί η Μπενφίκα. Την προσπάθειά τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού εντείνουν οι «αετοί», ώστε να καλύψουν το κενό του Λούκας Βερίσιμο, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (ρήξη χιαστού) στην αναμέτρηση με την Μπράγκα.

Ένα από τα πρώτα ονόματα, το οποίο ακούστηκε ήταν του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, αλλά η συγκεκριμένη λύση δεν δείχνει να προχωράει για τους Λουζιτανούς, παρά την εκτίμηση την οποία έχει προς το πρόσωπό του ο Ζορζ Ζεσούς. Οι λόγο δεν είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Ένα όνομα το οποίο επιστρέφει στην επικαιρότητα είναι του Σαμουέλ Ουμτιτί, όπως αναφέρεται σε Πορτογαλία και Ισπανία. Ο Γάλλος στόπερ είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την ομάδα της Λισσαβώνας, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεσή του. Κυρίως λόγω της επιθυμίας του 28χρονου αμυντικού να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να δείξει ότι χωράει στο ρόστερ.

Εν τέλει από τότε δεν έκανε κάποια επίσημη συμμετοχή και τώρα η Μπενφίκα σκοπεύει να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο και όχι με κανονική μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x