Πορτογαλία

Η Μπενφίκα θέλει τον Παυλίδη για αντί-Γκονσάλο Ράμος!

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Μπενφίκα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη για την κορυφή της επίθεσης, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκονσάλο Ράμος!

Μετά και τη διαφαινόμενη πώληση του Γκονσάλο Ράμος στη Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων ευρώ, η Μπενφίκα με... γεμάτο πορτοφόλι πλέον, μοιάζει αποφασισμένη να βγει δυναμικά στην αγορά!

Σύμφωνα λοιπόν με πορτογαλικά δημοσιεύματα, οι «αετοί» της Λισαβώνας φέρεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη ως αντικαταστάτη του 22χρονου Πορτογάλου φορ που οδεύει προς το Παρίσι!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η Μπενφίκα «ποντάρει» για την απόκτηση του Έλληνα φορ πάνω στις καλές σχέσεις που έχουν «χτιστεί» αισίως με την πλευρά της Άλκμααρ, μετά και την παραχώρηση του Τιάγκο Ντάντας στον ολλανδικό σύλλογο!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο 24χρονο Έλληνας διεθνής την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων φέτος το καλοκαίρι, ενώ, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό.

Πέρσι, ο Παυλίδης σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ολλανδικό σύλλογο κατέγραψε 22 γκολ και 14 ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x