Ισπανία

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Μπενζεμά: Έπιασε τον Ραούλ στη 2η θέση των σκόρερ της Ρεάλ!

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να «πυροβολεί» ακατάπαυστα και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, πιάνοντας τον Ραούλ στη 2η θέση των σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνεχίζει να σπάει ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο σπουδαίος Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σκοράρει ακατάπαυστα, αποτελώντας τον φόβο και τον τρόμο κάθε αντιπάλου αμυντικού και τερματοφύλακα.

Ο 34χρονος στράικερ βρήκε δίχτυα στο 19ο λεπτό στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λεβάντε, γράφοντας το 2-0 και δίνοντας από νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Με αυτό το τέρμα, ο Μπενζεμά έφτασε τα 323 με τους «μερέγχες» και έπιασε στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης τον άλλοτε σπουδαίο επιθετικό και αρχηγό, Ραούλ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει αυτά τα 323 γκολ σε 603 ματς, ενώ ο Ισπανός παλαίμαχος τα είχε σκοράρει σε 741!





Πλέον είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει, ενώ μπροστά του βρίσκεται μόνο o Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πετύχει 450 γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Μπενζεμά: Έπιασε τον Ραούλ στη 2η θέση των σκόρερ της Ρεάλ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x