Γαλλία

Μπενζεμά ο αντικαταστάτης του Καβάνι

Η πώληση του Έντινσον Καβάνι στη Νάπολι θα εξαρτηθεί από την προσπάθεια που κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν για να αγοράσει τον Καρίμ Μπενζεμά.

Εδώ και μερικές μέρες η Νάπολι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την επαναγορά του Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πετυχημένη ή όχι προσπάθεια της γαλλική ομάδας να αποκτήσει τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Δημοσιεύματα της ιταλικής εφημερίδας, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Παριζιάνων για τον 28χρονο Γάλλο, ο οποίος θα χρειαστεί να δώσει μάχη για την θέση του στην βασική εντεκάδα της «βασίλισσας», μετά την μετακίνηση του Άλβαρο Μοράτα στην ισπανική πρωτεύουσα από την Γιουβέντους.

Η προοπτική του πρώην παίκτη της Λιόν να επαναπατριστεί είναι δελεαστική, αφού στην Παρί θα είναι σίγουρα βασικός, σε αντίθεση με την Ρεάλ, όπου ήδη βρίσκεται πίσω από τον Άλβαρο Μοράτα, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Σεβίλλη.

Ο νέος προπονητής των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, είναι προετοιμασμένος να παραχωρήσει τον Καβάνι στους «παρτενοπέι», εφόσον καταφέρει να πείσει τον Μπενζεμά να επιλέξει τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x